Moje sladké tajemství

Na svou dceru nemá čas

Může to nějak narušit poklidnou atmosféru v rodině?

Kvůli své profesi přišla herečka Iva Janžurová (79) o mnoho vzácných chvil s rodinou. Jenže ani v pokročilém věku to nehodlá změnit. Dcera Sabina Remundová (48) se tak musí podřídit.

Ani s blížícími se osmdesátinami herečka Iva Janžurová (79) moc nezvolňuje pracovní tempo. Dokonce i teď s dcerou, herečkou Sabinou Remundovou (48), kterou si diváci zamilovali v seriálu Kukačky, zkouší novou divadelní hru, kterou Sabina dokonce režíruje.

Z jejích slov se ale může zdát, že spolupráce s Janžurovou je tak trochu z nouze ctnost a jediná možnost, jak spolu trávit čas. „Jiné životní zkušenosti než své vlastní nemám, tak můžu mluvit jen o tom, že maminku miluju a chci s ní být.

A tahle práce je krásný způsob spolubytí, protože maminka je doposud velmi kreativní, tvůrčí a na nějaké obyčejné klábosení ji moc neužije,“ přiznává Remundová, že její matka není z těch, které by si s dcerou sedly jen tak u kafe. Snad jednou nebude slavná herečka litovat času, kdy dala přednost práci před tím být se svými nejbližšími.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden