Můj čas na kafíčko

Na svou jedinou svatbu Marie Rosůlková příliš spěchala!

Můj čas na kafíčko

Většinu svého života žila slavná herečka ve společnosti staršího bratra, kněze.

Ačkoliv si Marie Rosůlková (†91) neodpírala žádné radosti života, se vztahem s muži to měla komplikovanější. Provdala se jen jednou, a byl to omyl.

Byla zvláštní osobností, ale i přes její výstřelky ji měli lidé rádi. „Vraždící“ babička ze seriálu Taková normální rodinka Marie Rosůlková (†91) uměla svým známým zlepšovat náladu.

Letec byl bohužel ženatý

Narodila se v Plzni do rodiny živnostníka, kterému se ale moc nedařilo. Jakmile došlo na rozhodování, které z dětí půjde studovat, dostal přednost její bratr Jan (†90). Ačkoliv si vybral jako obor architekturu, zanedlouho se stal katolickým knězem.

Na Marii zbyla dvouletá obchodní akademie, ale toužila po hraní. Chvilku sice pracovala v bance, ale pak se jí podařilo dostat profesionální herecké angažmá. Neodpírala si

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden