Můj kousek štěstí

Na svůj vztah má terapeuta?!

Můj kousek štěstí

Po téměř deseti letech vztahu se konečně dočkala! Její partner ji požádal o ruku a ona vypadala, že je štěstím bez sebe. Žádné štěstí ale netrvá věčně...

Herečka Alice Bendová (47) má život, který jí každá žena může závidět. I po čtyřicítce se může pochlubit postavou sexbomby, která přitahuje zraky nejednoho muže. Pravidelně několikrát do roka vyráží na dovolenou na Kanárské ostrovy, kde má vlastní apartmán.

Terapie života

A po svém boku má o dvanáct let mladšího fešáka, který má tělo samý sval a šlachu, a nedávno ji dokonce požádal o ruku. I přesto ale tuhle krásku stále trápí určité pochyby, a tak si na rozbor svého života přizvala odborníka. Co na to asi říká její snoubenec? Začátkem letošního roku se Bendová zasnoubila se svým dlouholetým partnerem Michalem Topolem (35).

S ním randí už celých deset let a v to, že se jednou opravdu vytasí se žádostí o ruku, už snad ani nedoufala. A když už to konečně přišlo, zareagovala poněkud zvláštním způsobem. Každá žena v takové chvíli začne shánět šaty, boty a svého partnera tahá do

Zbývá vám 60% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden