Můj čas na kafíčko

Na tenhle rok Hůlka nezapomene!

Nespouští těhotnou přítelkyni z očí! K porodu se ale určitě nechystá.

Svého prvního potomka se už zpěvák Daniel Hůlka (49) nemůže dočkat od doby, co mu jeho manželka Barbora Hůlková (26) oznámila, že je těhotná. Kvůli tomu, aby trávil veškerý svůj čas právě s ní, dokonce Dan zrušil svoji práci, do které se hodlá vrátit až na jaře.

Nejde jenom o muzikál Muž se železnou maskou, kde měl hrát D’artagnana, ale také o nový muzikál Robinson. I přesto, že teď omezil všechna vystoupení, a tudíž i finance, se dušuje, že hodlá do narození dcery, pro kterou plánuje jméno Rozárka, předělat rozpadající se dům a zařídit jí dokonalý dětský pokojíček.

Nečekaná svatba velkého bouřliváka všechny překvapila.

Kde na to vezme ví, asi jen on sám. Jako budoucí otec je tedy zatím opravdu prvotřídní, má ale jednu slabinu a tou je plánovaný porod. Toho se totiž známý zpěvák zúčastnit nehodlá. „Necítím se na to. Možná se to ještě změní, ale momentálně na to psychicky nemám,“ přiznal bez vytáček představitel legendárního Drákuly. Nechá se ještě od své novopečené manželky přemluvit, nebo bude raději slavit narození svojí holčičky tradičně s chlapy v hospodě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden