Můj čas na kafíčko

Na to, aby Jan Rosák poznal, která je ta pravá, mu stačily tři měsíce vztahu!

Můj čas na kafíčko

Rádio pro něho bylo opravdu osudové: Začal tam s kariérou a potkal svoji ženu!

Tvář moderátora Jana Rosáka (73) jsme si kdysi zvykli vídat v televizi opravdu pravidelně. Stejně tak dobře ale okamžitě rozeznáme i jeho podmanivý hlas.

Narodil se sice v Ivanovicích na Hané, ale když začal v Československém rozhlase svoji úspěšnou kariéru, žil už jedenáct let v hlavním městě, konkrétně v Dejvicích. Kultivovanost projevu zdědil po svých rodičích. Tatínek byl pravý gentleman a velký fešák, před válkou dokonce dělal reklamu na obleky svého zaměstnavatele v Prostějově.

Mikrofon je jako droga

Ačkoliv si Jana Rosáka nejvíce pamatujeme z uvádění různých zábavných televizních pořadů a soutěží, jeho doménou vždy bylo a zůstává rozhlasové vysílání. Málo už se ví i o jeho hereckých aktivitách: objevil se postupně ve

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden