Můj kousek štěstí

Na tuhle sestřičku si dejte pozor...

Tahle dívka s neokoukanou tváří právě dělá díru do světa, a to čím dál větší. Barbora Černá je podle svých slov dobrodruh, takže se máme na co těšit.

Tedy pokud setrváme u sledování seriálu Anatomie života. A pokud setrvá seriál, který má konkurovat stále velmi úspěšné Slunečné, s námi. Zatím na to, dlužno podotknout, zřejmě má. Sestřičky se snaží, sledovanost díla je slušná, i když na konkurenci co do sledovanosti stále nedosahuje. Ale to se může změnit.

Do postele směle!

Bude právě Bára tou, která přiková diváky do sedaček? Předpoklady pro to má – hezkou tvář, to zaprvé. Ale navíc i zřetelnou kuráž. „Jsem impulzivní dobrodruh, co má rád výzvy,“ prohlásila o sobě směle.

A týká se to i případných lechtivých scén, ke kterým, sáhne občas každý producent usilující o body u diváků. „Když jsem se seznamovala s rolí Emy, bylo mi jasné, že tyhle scény budou součástí natáčení,“ přiznala s pochopením a dodala, že pokud je „to“ součástí příběhu, tak proč ne. A navíc i milostné scény k herectví patří.

Umí se rozdvojit

Její první výzvou byla v jedenácti letech reklama. Se svou sestrou Lucií hrála po boku samotného hollywoodského idolu Brada Pitta (57)! Absolvovala pár roliček, hrála v Modrém kódu, ve filmu Kameňák 4 a má za sebou Dívčí válku, což znamená, že absolvovala zkušenost pod divadelním principálem Františkem Ringo Čechem (77).

Ano, je to kurážná dívka. A kdyby jí bylo v seriálu málo, může se přidat její dvojče. Sourozenecká rivalita se prý v jejich případě nekoná, naopak, pomáhají si, podporují se navzájem. A kdyby jedna nemohla, druhá zaskočí...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden