Můj kousek štěstí

Na vdávání! Kluci, hlaste se 

Pokud ho odradí skandály jejích rodičů, tak chlápka velká škoda nebude!

To je ale dojemné! Anna Julie Slováčková (26) je upřímná a přímočará, což jsou zrovna vlastnosti, které velké množství hvězd ze showbyznysu žalostně postrádá.

„Jo, asi už jsem holka na vdávání,“ připouští dcera Dagmar Patrasové (66) a Felixe Slováčka (79). „Ale zatím není člověk, který by si mě chtěl vzít,“ dodává smutně. Leč po tom všem, co ji potkalo, to znamená po neutěšeném dětství ve stínu populárních a extrémně vytížených rodičů a v dospělosti boji s rakovinou, by si spřízněnou duši zasloužila.

Partnera však nemá, ač, jak s úsměvem prohlašuje, umí vařit, péct, postarat se o domácnost. Jaká škoda, vždyť se v kuloárech šeptalo, že sympatická Anička tvoří pár s mladým hercem Milanem Peroutkou (32)!

Však by na tom také nebylo nic divného, ti dva jsou kamarády prakticky odjakživa. „Málokdo se mnou vydrží. Tak ale přiznám se, mám vztah,“ nechal se zjara slyšet syn tragicky zesnulého bubeníka Milana Peroutky (†49), působícího ve skupině Olympic.

Tehdy si kdekdo z muzikantova okolí pomyslel, že dlouholeté přátelství konečně přerostlo v lásku. Asi tomu tak bohužel není, a byl by to tak pěkný pár…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden