Můj čas na kafíčko

Na velikosti dost záleží!

Dokonalé líčení začíná u dobrého zrcadla. Na něm stojí celé kosmetické umění. Je lepší malé, velké, či osvětlené? Nebo se zvětšujícím efektem? A jaké zrcadlo doporučují vizážisté?

Jaké je nejlepší?

Není nutné, aby zrcadlo bylo ohromné a zabralo celou místnost. Potřebujete takové, před kterým se můžete pohodlně usadit a uvidíte celý svůj obličej. Je-li totiž příliš malé, nezískáte na make-up ten nejlepší pohled. A možná znáte pořekadlo o ďáblovi, který je skryt právě v detailu.

Síla kouzla zvětšení

Je dobré mít zrcadlo se zvětšujícím efektem, abyste měla důkladný přehled o každém centimetru pokožky. Jen s ním se dá bezchybně vytvořit i složitější líčení, které zahrnuje stínování a ostré linky.

Proto doporučujeme dva v jednom. Takové zrcadlo je na jedné straně normální, zatímco po otočení zvětšuje, čímž získáte mnohem lepší kontrolu nad výsledkem.

Rozhodně není na škodu využít různé světelné podmínky, ovšem myslete na to, že své líčení musíte vždy vidět i v přirozeném světle, protože pod lampou vždy vypadá trochu jinak.

Zrcadlo, pověz mi…

Kdysi se věřilo, že zrcadlo chrání dům, neboť když se v něm uvidí zlý duch, svého odrazu se lekne a už se nevrátí. Ochraňovalo proti bouřím a vkládalo se malým dětem do postýlek.
Sloužilo a slouží i k věštění. Je vám jasné, že žádná žena se bez něj neobejde, tím spíše při péči o své půvaby!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden