Moje šťastná hvězda

Na všechno zůstala úplně sama

Moje šťastná hvězda

Manžel si užívá návratu na výsluní a na ní nechal veškeré každodenní starosti. Jak dlouho mu to bude tolerovat?

Když se její manžel dostal z nejhoršího, myslela si, že už ji nic špatného nečeká. To se ale MARTINA PREISSOVÁ (45) asi mýlila.

Jejich seznámení bylo jako z pohádky. Martina Preissová (45) vystudovala brněnskou JAMU a krátce nato dostala angažmá v Národním divadle. A právě tam potkala charismatického Martina Preisse (48). Oba se do sebe zakoukali. Problém byl však v tom, že byli oba zadaní.

Martin byl ženatý a měl dceru, Martina byla zase vdaná za dirigenta Romana Válka (57). Jejich láska ale byla silnější, než si asi dokázali připustit. Ona se nakonec o pět let později rozvedla, jejímu budoucímu muži to trvalo o tři roky déle.

„Bylo náročné zachovat se tak, aby to nikoho nebolelo, protože to bolí všechny. Ale bylo to buď, anebo,“ svěřila herečka. V té době bohužel ještě ani netušila, co ji za

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden