Můj kousek štěstí

Na výchovu dětí je sama

Od samého začátku, kdy se začala Tatiana Dyková (41) objevovat po boku svého nynějšího manžela Vojtěcha Dyka (34), poukazovali všichni na věkový rozdíl mezi nimi. Herečka se dlouho a velmi zarputile bránila, že věk je jen číslo a v jejich vztahu nemají podobné nesmyslné předsudky místo.

Nemá v něm oporu?

Dnes by už možná mluvila jinak, protože se ukazuje, že v jejich manželství hraje rozdílné stáří obou možná větší roli než si zprvu myslela. Oblíbená herečka vychovává syna Františka (14)Cyrila (11), které má z předchozího manželství s Pavlem Čechákem (42). S Dykem mají potom ještě společného syna Aloise (6). Herec se před časem vyjádřil, že by rád ještě jednoho potomka, Táňa se tomu ale měla bránit, a to i přestože touží ještě po holčičce. Nepochybně by se našlo mnoho důvodu, proč po čtyřicítce další dítě odmítnout. Herečka má ale údajně jeden velmi zásadní. Mladý manžel je prý s dětmi spíš kamarád, než že by jim byl autoritou či vzorem, a na Táně je pak celou tu smečku chlapů krotit. Jestli si totiž někdy myslela, že jí bude manžel oporou, spletla se. Dyk prý dělá s dětmi hlavně hlouposti a výchově se brání s tím, že vychovávat stejně neumí.

Musí ho okřikovat 

Místo tří synů tak má Tatiana tak trochu čtyři. Jsou totiž prý chvíle, kdy musí okřiknout i svého rozdováděného muže a už má všeho vážně dost. Právě nyní jí tak možná došlo, že v některých chvílích je věk partnera přece jen důležitý. Zkušenosti jsou nepřenosné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden