Můj čas na kafíčko

Na výročí nikdy nezapomene

Dává jí najevo lásku každý den. Chce, aby se cítila milována.

Stále velmi charismatický herec Miroslav Donutil (72) měl úspěchy už v prvních letech své kariéry. Svého času si dokázal přízně fanynek náležitě užívat, mohl mít prakticky každou ženu, na kterou si ukázal.

Jeho srdce patří manželce

I když o něj ale byl takový zájem, jeho srdce patří už skoro padesát let jen jedné ženě. S manželkou Zuzanou Donutilovou (64) je tak trochu spojil osud, když v roce 1977 jejich společný kamarád pořádal večerek. Herec na něj přitom původně jít neměl, protože měl jiné plány.

Nakonec se ale vše změnilo, on tam dorazil a okamžitě věděl, že s touhle ženou chce strávit život. Vzal si ji už za několik měsíců a o dva roky později se jim narodil syn Tomáš (44), za dalších 12 let pak syn Martin (32), který je rovněž hercem a snaží se pokračovat v rodinné tradici.

Dobře ví, co jí vždy udělá radost

„Jsme spolu 46 let, brali jsme se 30. prosince a moje žena chtěla jako svatební kytici konvalinky,“ rád na romantické chvíle herec vzpomíná. Konvalinky tehdy sehnal od kamaráda, který je pěstoval ve sklepě.

Od té doby drží jednu hezkou tradici, pokaždé, když mají s manželkou výročí, jí koupí konvalinky. „Jde to do peněz,“ řekl Donutil s humorem sobě vlastním. Miroslav Donutil se sice na akci občas ukáže s jinou ženou, ale vedle žádné jiné nepůsobí tak spokojeně jako vedle své manželky.

Neměnil by

Nevyměnil by ji za nic na světě a pevně doufá, že jim spolu bude krásně ještě mnoho dalších let. A klidně kvůli ní utratí další tisíce za krásné konvalinky, které má tolik ráda. Když jí je dává, vždy jí to vykouzlí úsměv na tváři, který ho spolehlivě zahřeje u srdce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden