Můj čas na kafíčko

Na začátku velké lásky Karla a Ivany Gottových byl malý podvod!

Můj čas na kafíčko

Nejprve mu dala falešné telefonní číslo, i proto, že oba byli zadaní.

O trvalé místo po boku Karla Gotta (†80) usilovalo mnoho žen a ještě více jich o tom snilo. Jen jedné se to ale podařilo a stala se jeho ženou. Ivana (47) s ním byla až do posledních dnů, kdy nás Mistr opustil.

Předtím, než Karel Gott (†80) všechny překvapil a ve zralém věku vstoupil poprvé do manželství, měl několik dlouhodobých vztahů. Některé z nich vypadaly opravdu nadějně, například ten s Martinou Zbořilovou (57), dnes Formanovou. Prožili spolu pět let a rozuměli si, ale bylo to v době, kdy se zpěvák ještě nemínil usadit a založit rodinu.

Bála se, že zůstane sama

Dětství Ivany Gottové (47) bylo poznamenáno některými smutnými událostmi. Rodiče se rozvedli a zemřel jí její starší bratr. S ním měla krásný sourozenecký vztah, nehádali se, bráška se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden