Moje sladké tajemství

Na zlomené srdce je nejlepší milenec

Moje sladké tajemství

Žilková si pustila pusu na špacír. Opravdu má její muž milenku a ona nezahýbala?

Veronika Žilková (60) na ty dny vzpomíná jako na krásnou dovolenou. Ona a manžel Martin Stropnický (65), které dělí stovky kilometrů, si dali rande v Dubaji, byli i s dcerou Kordulou (16). Pak přišla studená sprcha. Martin Veronice napsal mail, že se jí omlouvá, ale že už ji nemiluje.

Bylo to překvapení, když začala média psát o rozchodu Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického (65). Zaskočena byla tedy i Veronika. Prý to nečekala a má pocit, že ten mail psal někdo jiný.

Stropnický? Blé!

„Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky,“ začala pálit ostrými poté, co vše sama prozradila bulvárnímu deníku. Jenže tady už je první rozpor. Když vůbec nic netušila, jak hned věděla, že by je mohla rozdělit

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden