Můj čas na kafíčko

Nabídku k sňatku dostala Olga Matušková nečekaně!

Můj čas na kafíčko

„Přijeli jsme z vystoupení. Najednou si Waldemar vlezl za bar. Udělali si ticho a řekl, že by chtěl všem přítomným něco říct. A pak mě požádal o ruku.“

Chtěla studovat biologii a o kariéře zpěvačky vůbec neuvažovala. Svého snu se pak Olga Matušková (72) vzdala a zpívání ji nakonec přivedlo k osudovému muži jejího života, legendárnímu Waldemaru Matuškovi (†76).

K rozmazlovaným holčičkám měla Olga Matušková (72) hodně daleko. Tehdy se ještě jmenovala Blechová a na princezny si rozhodně nehrála. Měla staršího bratra, což dost ovlivňovalo její život. „Byla jsem jako kluk. Všechny tepláky, boty, trička, bundy jsem po bráchovi ráda nosila,“ konstatovala.

V dětství by jí bývalo nenapadlo, že se stane zpěvačkou. Její cíle byly jasné. Milovala biologii. Vyrůstala v Liberci, kde je skvělá zoologická i botanická zahrada.

V době dospívání tam Olga často chodila. Dá se říct, že prázdniny trávila právě tam. „Nikdy jsem nechtěla nikam jet, protože jsem tam chtěla pracovat,“ popisovala. „Dali mi pásku, napsali tam ´Bleška´a dostávala jsem korunu na hodinu. Pracovala jsem na všech rajonech, čistila jsem

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden