Můj čas na kafíčko

Nabrnkla si Maďara a utekla do Rajky?

O někdejší principálce divadélka pojmenovaného po zesnulém choti Radku Brzobohatém (†79) je známo, že umí být manipulátorka, a nejeden by jí možná dal nálepku „rozvracečka“ vztahů. A to nejen těch mileneckých, ale i rodinných.

Poté, co Gregorové ruply nervy, protože ji „vyšplouchly“ i vlastní děti, které se odmítly nastěhovat do domu, který všem sama koupila, utekla do Maďarska. Ono se totiž proslýchá, že tu už má nový objev. V tamní malé vesničce si tak na stará kolena dopřává klidu i nového vzrušení...

Někdejší milenec Ondřej Koptík (35) jí už zřejmě přestal vonět, tak ho tu nechala.

Provází ji nenávist

Herečka slovenského původu si umí znepřátelit kdekoho. Před čtyřiceti lety přebrala Jiřině Bohdalové (90) Radka Brzobohatého, o kterém tvrdila, že pro ni byl osudovým mužem.

Bohdalová se na adresu Gregorové nejednou vyjádřila záštiplně s tím, že jí odvedla milovaného muže. Když se ale Gregorová po smrti Brzobohatého dala dohromady s výrazně mladším Ondřejem Koptíkem (35), udělala to podobně.

Ten kvůli vztahu s Gregorovou opustil svou ženu a dvě děti. Koptík tvrdil, že ho starší herečka donutila, aby se s manželkou rozvedl. Poté, co ho Gregorová kvůli drogám opustila, ale žadonil o odpuštění ji, a ne exmanželku.

Gregorová ho vzala na milost i přesto, že s ní kvůli tomu přestal mluvit syn Ondřej Gregor Brzobohatý (38). Ten Koptíka nesnášel kvůli ostudě, kterou rodině udělal před celým národem.

Tehdy zklamaný syn se nechal slyšet, že s eskapádami své matky nechce být nijak spojován a že dělá akorát ostudu zesnulému tátovi. Není se proto čemu divit, že se Ondřej se svou chotí, modelkou Taťánou Gregor Brzobohatou (33), odmítli nastěhovat do domu, který pro ně Gregorová pořídila, možná i jako vykoupení za její skandální chování s Koptíkem.

Už má náhradu

Od doby, co je Gregorová v Maďarsku, lze jen spekulovat, jestli tam frnkla i proto, že si vzala pod „křídla“ dalšího zajíčka, kterého si zase ochočí, jak to umí jen ona. Na každý pád v divadelním spolku Beze Jména, kde naposledy působila, se údajně drsně rozhádala se svojí kamarádkou a jednatelkou divadla Alenou Šebkovou i s celým souborem.

Sbalila část kulis, které společnosti věnovala, a prchla. S Gregorovou se dle oficiálního vyjádření v divadle nadále nepočítá, její role převzala herečka Michaela Dolinová (57).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden