Moje šťastná hvězda

Nabručený morous rozesmívá celé generace diváků

Moje šťastná hvězda

JAROSLAV MARVAN (†72) se proslavil hlavně jako skvělý komik z oblíbených komedií. Žít s ním však zřejmě žádná legrace nebyla. Geniální herec byl věčně nabručený morous, který si dokonce pořídil tajně i nemanželskou dceru.

Je velmi smutné, že geniální herec a mezi fanoušky filmů pro pamětníky stále oblíbený Jaroslav Marvan (†72) musel už od časného dětství vyrůstat ve stínu staršího bratra Josefa.

To v něm se rodiče vždycky viděli a také na něj byli až nekriticky pyšní. „To Pepa k tomu měl jiný vlohy,“ říkávala často maminka obou chlapců a nevědomky tak v Jaroslavovi pěstovala pocit, že nikdy nebude v ničem tak dobrý jako jeho starší bratr.

Raději odešel z domova

Navíc, byl to přece Pepa, kdo skvěle hrál fotbal. Taky dobře zpíval a úspěšně zkoušel i ochotnické divadlo. Ve škole se mu rovněž vedlo výborně, doučoval slabší žáky z bohatých rodin a velmi slušně si

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden