Moje šťastná hvězda

Načapali ho přímo při nevěře

Takovou zradu nečekala ani v nejčernějším snu. Zpěvačce DAŘE ROLINS (47) se ze dne na den rozpadl vztah se zpěvákem MATĚJEM HOMOLOU (46), se kterým má dceru LAURU (12). Byl jí nevěrný s kolegyní z práce.

Chtěla s ním strávit zbytek svého života, ale osud to zařídil jinak. Zpěvačka Dara Rolins (47) byla do svého přítele Matěje Homoly (46) před lety zamilovaná až po uši. Pár tvořili pět let a z jejich vztahu vzešla dcera Laura (12).

Některé Dařiny kolegyně jí Homolu dokonce záviděly, když viděly, jak skvělý partner a otec je. Po čase ale přišel obrovský zvrat, který Daře změnil celý život. Její bezchybný přítel jí totiž byl nevěrný s manažerkou rádia Janou Matulajovou.

Jednoho večera ho sledovali novináři a sami byli překvapeni, když přistihli Homolu při sexu v autě s atraktivní blondýnkou.

Rozpadla se jí rodina

Rolins se o partnerově nevěře dozvěděla snad tím nejhorším způsobem, a to z médií. Zprvu ji to šokovalo a nechtěla tomu věřit. Nepřipouštěla si, že by její přítel udělal něco takového. Fotky ji ale přesvědčily.

S Homolou se okamžitě rozešla a jejich pětiletý vztah ze dne na den skončil. Muzikant se s milenkou scházel několik měsíců, a i přesto plánoval s Rolins druhé dítě. Zpěvačka z toho byla doslova znechucená.

Po pár letech se z toho ale oklepala a začala randit s raperem Patrikem Vrbovským (43). S tím chodila několik let, ale nakonec se také dramaticky rozešli. Momentálně má Rolins randit s mladičkým raperem Dalybem (25), ale ani jeden z nich ještě vztah nepotvrdil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden