Můj čas na kafíčko

Nachytala zase svého partnera při nevěře?

Můj čas na kafíčko

Staronová hvězda Ulice se úplně ztrácí před očima a je otázka, zda za tím je opravdu touha po štíhlosti. Vypadá to, že doma není vše tak docela v pořádku...

Konečně zase vydělává pěkné peníze díky návratu do nekonečného seriálu Ulice. Má tedy Aneta Krejčíková (31) všechny důvody ke spokojenosti, zejména když přicházejí i filmové role? Jak jí to klape s přítelem tělocvikářem?

Už má dva syny, a tak možná i proto se na její štíhlou linii nedávno objevily v tisku nelíčené obdivné výkřiky. Zdá se, že Aneta Krejčíková (31) bere svoji živou vodou pokropenou kariéru opravdu vážně, ostatně teď k filmovému natáčení ještě přibyla nová divadelní role na Fidlovačce.

Po „suchých“ letech druhé mateřské dovolené a neveselého lockdownu je to jako kariérní znovuzrození. Je ovšem otázka, zda z toho má radost její přítel a snoubenec, fitness trenér Ondřej Rančák (37), který se v rodině rázem co do příjmů propadl na druhé místo, a ještě musí řešit hlídání jejich dvou potomků, dcery Antonie (2) a syna Bena (3).

Sice jim vypomáhají obě babičky, ale přesto se zdá, že vztah trpí všemi problémy, které

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden