Můj kousek štěstí

Nad mámou už zlomila hůl?!

Udržet si dobrý vztah se svými dětmi je pro většinu matek zásadní úkol. Ale zdá se, že někdejší královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (65), to se svými vlastními ratolestmi prohrává na celé čáře. Jak jinak vysvětlit apatii, s jakou se vůči ní v poslední době vymezuje dcera Anna Slováčková (26)?

Velká opora

Úspěšná mladá zpěvačka a herečka loni porazila rakovinu a při té příležitosti teď sdílela na internetu srdceryvný text jako poděkování těm, kteří při ní v těžké době stáli. Mimo svých přátel zmínila svého bratra Felixe ml. (38), který jí byl oporou. A stejně vroucně mluví i o svém otci Felixi Slováčkovi (78).

„Táta je pro mě vzor nad vzory, já ho miluju,“ tvrdí o něm. O mámě ale nepadlo ani slovo. Jak je vidět, v životě Slováčkové hrají důležitou roli hlavně oba Felixové, které také pozvala na nedávný křest svého CD jako kmotry.

Spojenci? Se svým otcem si nyní rozumí zřetelně lépe.

Chtěla prý mít u sebe tu nejbližší podporu, jelikož křest byl pro ni důležitý. Proč ale na tak podstatný den nepozvala svou mámu, ona snad nepatří mezi nejbližší?

Ať to tak zůstane!

Anna tehdy přiznala, že jí o křtu ani neřekla. To je přinejmenším podivná situace. Zdá se, že Slováčková nad svou mámou, která byla svými blízkými opakovaně osočena z alkoholismu a připravila veřejnosti nejeden skandál, už úplně zlomila hůl.

„Vždy jsme spolu měly zajímavý vztah. My dvě nejlépe víme, jak na tom jsme, a když to mezi námi zůstane takové, jako je teď, bude to ideální,“ přiznala a naznačila tak, že je jim zřejmě nejlépe, když si jedna druhé nevšímají.

V nedávném rozhovoru navíc blondýnka zmínila svou obavu z toho,že jednou nebude dobrá máma, a proto se mateřství bojí. Má snad strach, že v důležité roli selže jako někdo, koho sama moc dobře zná?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden