Můj kousek štěstí

Naďa Konvalinková: Bojuje s nadváhou. Marně?

Nikdy nekončící boj s nadváhou trápí herečku Naďu Konvalinkovou (66). S nadbytečnými kilogramy se pere celý život, ovšem před několika lety vše nasvědčovalo tomu, že se možná blýská na lepší časy.

Herečka se dokonce přihlásila do oblíbeného pořadu Jste to, co jíte, a pod přísným lékařským dozorem a koneckonců i pod dohledem diváků začala hubnout. Vypadalo to, že bude mít úspěch, tentokrát brala boj o štíhlou linii vážněji než obvykle.

Upravila jídelníček, začala dokonce i s cvičením, které do té doby zcela opomíjela. Výsledek? Nadbytečné kilogramy mizely jeden za druhým. Herečka ztratila dvacet kilo a získala svěží, mladistvý vzhled. Pak se ovšem stala ta nešťastná nehoda: Konvalinková upadla, zlomila si nohu a vše, co získala účastí v pořadu Jste to, co jíte, bylo definitivně pryč.

Ručička váhy znovu ukázala onu původní, poněkud zlověstnou cifru. A tak se herečka rozhodla, že už z toho nebude dělat tragédii. Jejím osudem je zřejmě nadváha, přece se kvůli tomu neutrápí. Kila nosí hrdě, už se ani nehalí do tmavých rouch, jak mívala ve zvyku.

Klidně se ukáže třeba i v bílé halence. Přece si nebude kazit radost ze života jen kvůli barokním tvarům, které se navíc mnohým mužům líbí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden