Můj kousek štěstí

Naďa Konvalinková má konečně novou lásku?

To by bylo milé překvapení! Od rozvodu s hercem Oldřichem Kaiserem (62) se herečce Nadě Konvalinkové (66) zakotvit v dlouhodobém vztahu nepodařilo. Ani vztah, který tajila, a který se provalil před dvěma roky, nedopadnul. „Byl to velice šarmantní muž.

Choval se k Nadě moc hezky, byl to na první pohled gentleman,“ prozradili kolegové herečky z divadla. Prý mělo jít o jakéhosi profesora. Jenomže i to je už minulostí a Konvalinková zůstala opět jen se svojí samotou.

Nyní však opět svitla jiskřička naděje, že se v jejím životě objevila nová láska, která by jí vrátila světlo do života. Na nedávnou společenskou akci přivedla neznámého muže a po celou dobu se od sebe neodtrhli.

Pán byl k herečce velmi galantní nebylo pochyb o tom, že mají mezi sebou velmi důvěrný a přátelský vztah. Že by byli oficiální partneři, však Konvalinková popřela. „Je to můj kamarád,“ odpověděla herečka jen stručně na otázku, kdo ji doprovází a potutelně se při tom usmívala.

Možná je láska mezi nimi zatím teprve v začátcích a jen se oťukávají, proto herečka pochopitelně nechce jejich vztah rozebírat v médiích. Ať už je to jakkoli, nového přítele bychom Nadě určitě přáli..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden