Můj čas na kafíčko

Naďa Urbánková dosáhla na samotný vrchol slávy, ale v soukromí to byla jedna rána za druhou!

Můj čas na kafíčko

V devíti letech ji znásilnil otec. Co se stalo, pochopila až po letech.

Legenda české populární hudby minulého století, zpěvačka Naďa Urbánková (80) nedávno oslavila významné životní jubileum. Zatímco ona přinesla spoustě lidí radost svými písničkami, k ní samotné osud vždycky příznivý nebyl.

Otec Nadi Urbánkové (80) přišel za prací do tehdejšího Československa ze Zakarpatské Ukrajiny. Naďa přišla na svět krátce před první světovou válkou a ve svém rodném listě měla napsáno příjmení Balabánová. S otcem měla nejprve pěkný vztah.

Když se vracela jako malá ze školy, čekal na ni doma a ona mu zpívala písničky. Do práce už tehdy nechodil, měl vážně nemocné srdce a kvůli tomu dostal invalidní důchod. Pouto mezi otcem a dcerou ale brutálně rozbil zážitek, který Naďu

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden