Můj kousek štěstí

Naďa Urbánková: Stýská se jí po dceři

Žije až v Los Angeles. Ne každý ví, že zpěvačku Naďu Urbánkovou (77) dělí od dcery Jany Fabiánové (38) obrovská vzdálenost. Jana ve Spojených státech buduje hudební kariéru a také se tu zamilovala.

Cítí se spokojená až na jednu "maličkost". Maminka je tak daleko! I potenciálního zetě zná Naďa Urbánková zatím jen z vyprávění. Jana věří, že se tajemný budoucí "zeťák" bude mámě líbit.

Je Američan původem z Indie, vysoký, laskavý a oduševnělý. Jana bydlí v centru města, pronajímá si malý domek v tiché čtvrti, kde má klid na práci. Věnuje se jak muzice, tak i malovaní obrazů. Momentálně pracuje na olejomalbě na zakázku pro klienta z Kanady.

Na životě za oceánem si nejvíce cení svobody, krásného počasí, moře, dobrodružství a možností učit se od těch nejlepších v oboru hudby a herectví. Do Česka za maminkou se dostane jen zřídka. Naposledy přiletěla na Vánoce, v té době její matku sužovaly zdravotní problémy.

Ostatně zpěvačka to v poslední době zase už nemá lehké. Trápí ji oslabená imunita, zápasí s jednou chorobou za druhou. Nějakou dobu byla hospitalizovaná s růží, infekční nemocí kůže. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden