Můj kousek štěstí

Nadávky a urážky! Ustojí to milenec?

Hra o nervy

Je hrozné, co musí vytrpět! Lidé jí nadávají, urážejí ji. Povídá se, že se to bohužel odráží i v jejím soukromém životě a možná není daleko chvíle, kdy zůstane opět sama.

Do seriálu Ulice vlétla jako uragán, její postava zákeřné učitelky Soni rozčeřila vody. Jenomže Lucie Vondráčková (43) na to také doplácí, diváci jí píší někdy až odporné vzkazy, to vše za to, že je tak dobrou herečkou, že svou roli hraje naprosto přesvědčivě.

„Plno lidí to kvůli vám přestalo sledovat. Ty krávo, už někam zalez,“ nebrala si servítky jedna z rozhořčených divaček, která ve své zprávě nešetřila ani pěkně jadrnými výrazy na hereččin účet.

Podrážděná?

Vondráčková se kritiku, která se na ni kvůli její roli snáší, snaží brát s humorem. Tedy alespoň se tak snaží působit, je ale jasné, že rozhodně není v příjemné pozici.

Nikdo se proto nemůže divit, že se šíří zvěsti o tom, jak se vše odráží v jejím soukromí. S MMA bojovníkem Zdeňkem Polívkou (25) přitom ještě donedávna prožívala dokonalou romanci.

Dokonce se mluvilo o svatbě, tyto hlasy ale nyní utichly. Povídá se, že Lucie chodí z natáčení Ulice podrážděná a s vidinou, jaké útočné komentáře si o sobě zase přečte.

Opustí ji?

I když se ji prý její mladý svalovec snažil rozveselit, většinou to mělo dopadnout spíš opačně a její naštvání se možná svezlo i po něm. Polívka už všeho může mít tak akorát dost.

Nemůže si jako bojovník dovolit ztrácet koncentraci a přemýšlet, jak to mají doma s partnerkou špatné, to by pro něj asi každý boj rychle skončil. Je tedy otázka, zda pár tohle náročné období dokáže ustát.

Nebo bijec raději hodí ručník do ringu a Lucii opustí? Možná všechno skončí, až Vondráčková odejde z Ulice. Jenže to už může být na záchranu vztahu pozdě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden