Můj kousek štěstí

Nadevše ho milovala, vzít si ho za muže ale odmítla

Můj kousek štěstí

Šarmantnímu idolu s podmanivým hlasem se nedalo ubránit, své o tom vědělo mnoho žen, ale jen ta jedna byla jeho životní láskou

Dělil je devatenáctiletý věkový rozdíl, přesto mezi nimi vzniklo silné pouto, díky němuž pochopili, že si jsou nevyhnutelně souzeni. Vztah hereckého páru vydržel dvacet let.

Herectví se věnovat nechtěla, přála si studovat angličtinu a zajímala ji i medicína. Přesto ale měla k divadlu už od dětství blízký vztah. Zejména díky svým rodičům, kteří byli velkými milovníky divadla a sami se věnovali svému velkému koníčku v amatérském divadle. Své dětství strávila Hana Maciuchová (†75) v Olomouci, a zde také už od svých čtrnácti let účinkovala v divadelním spolku Mrštík.

Ve hře Lucerna hrála družičku a na divadelních prknech se tehdy potkala i se svými rodiči. Díky hraní ochotnického divadla poznávala, že herectví není snadnou profesí po všech stránkách, do jeho studia se jí tedy příliš nechtělo. Nakonec ale přeci jen

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden