Staré dobré časy

Nádherná, ale nemilovaná markýza andělů

Staré dobré časy

Měla na chlapy smůlu. Jeden ji podváděl, druhý okradl, třetí se ji pokusil znásilnit.

Postavila na hlavu teorii o tom, že muži milují ženy s dlouhýma nohama. Dávno předtím než se 163 cm vysoká kráska stala markýzou Angelikou, začala svou cestu mužským světem.

Okouzlující Michèle Mercier (83) se poprvé vdala už na začátku své filmové kariéry. Bylo jí 22 let, když si vzala svou první velkou lásku, pomocného režiséra jménem André Smagghe. V tomto případě se bohužel vyplnila teorie manželských poradců, že úspěšné ženy by se měly vyvarovat vstupu do manželství s méně úspěšnými, o to více zamindrákovanými muži.

První muž dával přednost alkoholu

Toho, že by ji její muž nosil na rukách, se romanticky založená Michèle jaksi nedočkala. Místo toho sledovala, jak se z původního pana Božského stává úplná troska. Dopíjel láhve s alkoholem až do poslední kapky, což jen podporovalo jeho deprese, kvůli nimž

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden