Moje sladké tajemství

Nafrněné zpěvačce kolegové nestáli za jediný pohled

Moje sladké tajemství

Myslela si, že když je slavná, tak jí všechno projde. Ostatní lidé ji v tom ještě podporovali.

Stále atraktivní Petra Černocká (71) po obrovském úspěchu filmu Dívka na koštěti myslela, že je velká hvězda. Sláva jí tak stoupla do hlavy, že dělala věci, za které se dnes velice stydí.

Málokdo si dnes vzpomene, že Petra Černocká (71) byla populární mnohem dříve, než na počátku sedmdesátých let přišel do kin film o půvabné Saxaně. Petra totiž svou kariéru začínala v divadle Semafor, později zpívala například s oblíbenou hudební skupinou The Cardinals.

Byla už velká hvězda

V roce 1970 se provdala za Jana Vaculíka (62), který se také stal jejím manažerem. Když Černocká natáčela Dívku na koštěti, byla už uznávanou hvězdou, která se na své mladší kolegy dívala tak trochu spatra.

Své o tom ví i Jan Kraus (67), který si v oblíbeném snímku zahrál nenapravitelného uličníka Mikiho Rouska. Když se dávní kolegové po letech setkali v jednom televizním pořadu, přiznala zpěvačka, že Krause tehdy přehlížela jako širé lány a vůbec o něj nejevila zájem. „Protože jsi byl

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden