Moje šťastná hvězda

Náhle skončil v nemocnici

Před pár dny se začala médii šířit zpráva, že oblíbená herecká legenda Ladislav Frej (80) skončil v nemocnici, kde bojuje o život.


Představitele doktora Sovy mladšího z úspěšného seriálu Nemocnice na kraji města trápí zdravíčko už nějaký ten pátek, i proto se o něho všichni začali ve velkém strachovat. 


Na lůžko ho upoutala páteř


Nakonec se ale ukázalo, že jeho stav naštěstí není tak vážný, jak se zpočátku psalo. Tedy alespoň tak to říká jeho dcera Kristýna Frejová (50) ze seriálu Sestřičky Modrý kód. „Tatínek nemá problémy se srdcem. Leží na standardním pokoji se zablokovanou krční páteří.


Dcera se o svého milovaného tatínka pochopitelně hodně bojí.

Jeho zdravotní stav ani náznakem nepřipomínal boj o život. Ani pro něj nejela rychlá,“ svěřila herečka s tím, že původně se herec do pražského IKEMu vydal na běžné vyšetření a rovnou ho hospitalizovali, aby mu mohli udělat všechna potřebná vyšetření.

„Jediné, co teď potřebuje, je klid,“ dodala. Sám herec se z nemocničního lůžka krátce nato také ozval. „Je to všechno dohromady, nechce se mi o tom ani mluvit,“ sdělil smutně. 

Zdraví ho potrápilo už několikrát

Jako by toho na něho nebylo už tak dost. Zdraví oblíbeného herce potrápilo v minulosti už mnohokrát. V uplynulých letech dokonce musel dvakrát podstoupit katetrizaci srdce kvůli arytmii, i proto se mnozí domnívali, že za jeho hospitalizací stojí srdíčko, dlouhodobě se prý navíc potýká i s cukrovkou. Všichni ale pevně doufají, že se ze všeho co nejdříve dostane a opět stane na jevišti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden