Moje šťastná hvězda

Nahoty už bylo skutečně dost!

Většina fanoušků má Danu Morávkovou (50) z Ordinace v růžové zahradě spojenou s elegancí a vytříbeným vkusem.


Asi jen málokdo si dovede představit, že by se herečka někde promenádovala spoře oděná, nebo snad dokonce nahá. Ovšem i ona má svá tajemství! V počátcích své kariéry totiž natočila velmi odvážnou scénu, kde divákům předvedla své přednosti v celé kráse. 


Málem se propadla hanbou


Tehdy jí bylo pouhých sedmnáct let a spolu s Michalem Dlouhým (53) se ve filmové opeře Romeo a Julie na vsi objevují v závěrečném záběru nazí. Nahota sice k herectví občas patří, herečka by ale na to při zpětném ohlédnutí nejraději zapomněla.


Reakce její maminky byla totiž velmi svérázná. „Jak jsem přišla z natáčení, máma mě ztřískala hned mezi dveřmi,“ svěřila se nestárnoucí Dana, která na začátku devadesátých let dostala dokonce nabídku nafotit sérii odvážných fotografií.


„Tisíckrát mi nabízeli práci fotomodelky a tisíckrát mi nabízeli focení pro Playboy,“ uvedla s tím, že na to nikdy nekývla a ani v budoucnu to rozhodně nemá v plánu.


Kdyby prý v minulosti nafotila akty, maminka by ji s velkou pravděpodobností přerazila. Dychtiví fanoušci se tak budou muset spokojit jen s oblečenou Danou Morávkovou. Na druhou stranu, alespoň má pánské osazenstvo velký prostor pro fantazii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden