Můj čas na kafíčko

Nahradí slavnější Evu Burešovou?

Televizní diváci si poslední dobou stěžují, že je Evy Burešové (28) tak nějak všude až příliš. Hrála ve Slunečné, hraje v ZOO, objevovala se v soutěži Tvoje tvář má známý hlas a rovněž i v dalších televizních pořadech.

Je vlastně všude

„Existuje v televizi nějaký pořad, kde není Eva Burešová?“ vcelku pohotově se zeptal jeden z diváků. Ačkoli ale byla jeho otázka trefná, je pravda, že je stále mnohem víc lidí, kteří Burešovou mají v oblibě, než jejích kritiků.

I když také platí, že tábor jejích odpůrců roste. Právě to hraje do karet mladičké hvězdě ZOO Michaele Pecháčkové (18), která je mezi televizními diváky čím dál oblíbenější.

Eva Burešová (28).

Pecháčková v ZOO září

Nehledě na to, že Burešová poslední dobou sklízí zasloužené ovace hlavně za své pěvecké výkony. Koneckonců i v ZOO zpívá a stojí to za to.

Je tak klidně možné, že se poté, co porodí svého druhého potomka, bude víc věnovat zpěvu, a ne dlouhodobějším seriálovým projektům, které ji kariérně tolik neposunou, což už poznala spousta jejích kolegyní a kolegů.

Hnát se za slávou a penězi už navíc tolik nemusí, když má dobře zajištěného a uznávaného kuchaře Přemka Forejta (35), který je jí oporou. A i kdyby se Burešová rozhodla být na mateřské dovolené třeba i celé tři roky, bezesporu rodinu zajistit dokáže.

Vášnivé líbání s Davidem Gránským (30).

Chce mít jistotu?

Z toho všeho může těžit právě Pecháčková, třeba i v dalších projektech na Primě. Právě o této televizi je známo, že si drží poměrně omezenou skupinku herců, které pravidelně zásobuje rolemi v seriálech. A není to jen Eva Burešová, ale třeba i David Gránský (30) nebo Sabina Laurinová (50).

Sice tak trochu sází na jednu kartu, ale pravda je, že minimálně poslední dobou jsou právě seriály této televize ty nejsledovanější. A hlavně Slunečná a ZOO drtí konkurenci včetně Ulice, která běží už několik let a má několik set tisíc diváků. Hodně tomu samozřejmě pomáhá šikovný režisér René Decastelo (48), který se na nich výraznou měrou podílel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden