Můj čas na kafíčko

Nahý Dejdar bláznil a vyhrál!

Nejdřív se zdálo, že Martin Dejdar (52) bude ve svém věku sotva stíhat divoké tempo mladých, soutěživých dravců, ale v zábavné show Tvoje tvář všem vytřel zrak! Nejen, že mistrně předvedl milovanou legendu Věru Špinarovou (65), ale v 5.

kole se rozparádil tak, že přikoval divačky k obrazovkám a právem vyhrál! Vystřihl známého showmana z kultovního filmu Láska Nebeská, zhýralého rockera Billyho Macka. A jak si to užíval? „Rocker dobrý, ale vyžilý ne,“ komentoval jasně a stručně svoje vystoupení vyčerpaný herec.

Roli zhýralého rockera si užíval!

Svým bláznivým číslem plným svůdných, vlnivých pohybů a správně úchylného svíjení se na parketu tak hravě trumfnul i dravé mlaďochy! Všechny zajímalo jediné! Jestli se po vzoru zhýralého zpěváka nakonec také svlékne úplně donaha! Když se dozvěděl, že ho na konci songu tanečnice svléknou jen di titěrných trenýrek a jeho mužnou chloubu bude zakrývat pouze kytara, byl z toho na prášky. Pak se ale nechal vyhecovat a vystřihl sólo, které přikovalo k obrazovkám 1,75 milionu diváků! S čím zase Martin vyrukuje příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden