Moje sladké tajemství

Nahým tělem vydělává statisíce!

Když se krásná žena jako je moderátorka a bývala biatlonistka Gabriela Koukalová (31), která momentálně moderuje společenský magazín Showtime, svlékne a nafotí akty, obvykle je to proto, aby si na svoje konto připsala pěkně kulatou sumičku.

A ani v případě Gabriely to nebylo jinak, jen s tím rozdílem, že peníze putovaly na Konto bariéry, kde budou pomáhat těm, kteří to opravdu potřebují. A o její umělecky zachycené nahé tělo byl opravdu velký zájem! Během pár dní bylo vyprodáno a finanční výtěžek byl vice než dvojnásobný oproti částce, ve kterou organizátoři původně doufali.

Začne brzy vyzývavě působit i během moderování?

„Finanční pomoc nabídneme například pacientům s anorexií nebo bulimií. Nákladnou a dlouhodobou léčbu si lidé často nemůžou dovolit – věřím, že naše pomoc jim umožní rychlejší uzdravení a návrat do normálního života,“ říká Gabriela, která má sama s poruchou příjmu potravy zkušenost a právě proto se rozhodla pomáhat zrovna tady.

Jak je vidět Koukalová má nejen krásné, dokonale vysportované tělo, ale taky velké srdce. A její fanoušci mohou jen doufat, že se pro dobrou věc třeba nesvlékla naposledy a příště se dostane I na ty, kteří letos propásli svou šanci mít její odhalené fotografie doma.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden