Moje šťastná hvězda
Najde si spřízněnou duši?
Se životem se pere, jak to jenom jde, nikdy neměla nic zadarmo. Blýská se na lepší časy?
Najde si spřízněnou duši?

Její život je plný utrpení, přesto si ho stále umí užívat. REGINA RÁZLOVÁ (76) se po několika operacích vrátila na jeviště. Šťastná a plná energie. Jasně tak ukázala, že je velkou bojovnicí.

To bylo radosti, když v roli Ofky opět zářila v Noci na Karlštejně. Diváci ji vítali bouřlivým potleskem. I oni si zřejmě uvědomovali, že hvězda seriálů Zlatá labuť či ZOO má za sebou velmi krušné období.

Regina Rázlová (76) totiž podstoupila operace kyčle a páteře, po kterých následovaly dlouhé rehabilitace. A aby toho nebylo málo, už léta bojuje s vážnou krevní chorobou a roztroušenou sklerózou.

Mnozí lidé upozorňovali na to, že je obdivuhodné, jak vše sama zvládá. Její třetí manžel, architekt Jindřich Santar (†81) jí v roce 2012 zemřel na rakovinu a od té doby je podle všeho bez partnera.

Chlapi ji podváděli

Herecká legenda na partnery nikdy moc štěstí neměla. Poprvé se provdala za proslulého krasavce Petra Štěpánka (74). Byla to typická studentská láska se vším všudy. Jenže po svatbě se herečce začalo všechno bortit jako domeček z karet.

První manžel ji opustil jen půl roku po svatbě. Stála za tím jiná žena.

Štěpánek si totiž pouhý půlrok po svatbě našel jinou. Herci z Ordinace v růžové zahradě totiž učarovala starší režisérka Vlasta Janečková (†77). Povídá se, že ji s ní podváděl už před svatbou. I z druhého manžela se vyklubal nevěrník.

Přitom to s Petrem Olivou (†75) vypadalo tak slibně. Po velkolepé veselce se jim narodila dcera Adéla (45), dnes známá malířka a výtvarnice.

Příliš málo času

Jenže pak začal běhat za jinými ženami, a dokonce se přestal stýkat i s jejich dcerou. „Potkala jsem většinou nevěrné šmejdy,“ nechala se herečka před časem slyšet.

Až zmíněný Jindřich Santar by podle mnohých jediný muž, se kterým kdy byla doopravdy šťastná. Osud jim ale vyměřil příliš málo času a jeho odchod na věčnost Reginu Rázlovou údajně dodnes nepřebolel.

Bojí se dalšího zklamání?

Ani dnes by herečka neměla nouzi o nabídky od seriózních mužů. Pořád oplývá nevšedním kouzlem a elegancí, nehledě na to, že má i vytříbený smysl pro humor. O tom ale podle jejích přátel nechce ani slyšet. Jako kdyby si stále hýčkala odkaz svého zemřelého manžela. Možná se bojí, aby nedošlo na další životní zklamání…

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz