Moje sladké tajemství

Najděte si svou pozitivní afirmaci

Může vytrvalé opakování pozitivních vět vést ke změně správným směrem? Vědci se shodují, že jednoznačně ANO. Najděte si proto svou mantru a znovu a znovu si ji odříkávejte každý den. Naučíme vás, jak správně na to.

Pozitivní afirmace jsou jednou z nejčastěji používaných technik, jak účinně programovat podvědomí a utvářet pozitivní myšlenky. Jde o pozitivní tvrzení, která by ve vás měla vyvolávat příjemné pocity. Jak fungují? Čím častěji si je opakujeme, tím více jim naše podvědomí začíná věřit, tedy začne se podle nich řídit. Tyto věty by měly odpovídat tomu, co ve vašem životě opravdu chcete prožívat a vytvořit. Dosáhnete jejich pomocí vnitřního klidu a jsou také účinnou pomůckou proti stresu či úzkostem.

Jak postupovat? 

Zapřemýšlejte nad oblastí, se kterou nejste ve svém životě spokojeni, a která vám překáží být doopravdy šťastní. Zamyslete se nad tím, co přesně byste chtěli a potřebovali v této oblasti změnit. Následně přesně definujte svou afirmaci. Doporučuje se opakovat si tuto mantru co nejčastěji, aby ji vaše podvědomí přijalo za svou. Klíčem je při tom pociťovat ty správné emoce, které jsou s daným tvrzením spojené.

Pozitivní afirmace pro…

úspěch „Cítím radost a sebedůvěru.“ „Jsem úspěšný ve všech oblastech svého života.“ „Vidím a cítím své cíle, jako by jich už bylo dosaženo.“ „Jsem magnet na úspěch.“ „Věřím v dosažení svých snů/ gólů/cílů.

“ „Přitahuji do svého života úspěch.“ „Vedu si naprosto skvěle, jsem na sebe pyšný.“ „Vidím úspěch ve všem, co dělám.“

sebevědomí „Cítím se silně a sebevědomě.“ „Mám plnou kontrolu nad svým životem.“ „Mám plnou moc a sílu změnit svůj život.“ „Přitahuji do svého života pozitivní osoby a události.“ „Čelím obtížným situacím s odvahou a přesvědčením.“ „Jsem soběstačný, vytrvalý a kreativní v tom, co dělám.“ „Jen já jsem tvůrcem svého života.“ „Cítím se sebevědomě za každé situace.“

lásku „Miluji a jsem milován.“ „Jsem obklopený láskou.“ „Mé srdce je vždy otevřené a vyzařuje lásku.“ „Můj vztah je klidný a vyrovnaný.“ „Zasloužím si být milován.

“ „Mám vedle sebe osobu, kterou jsem si přál.“ „Jsem magnet na ženy/ muže.“ „Přitahuji k sobě partnera/partnerku svých snů.“

peníze a bohatství „Žiji v hojnosti.“ „Jsem magnet na peníze.“ „Přitahuji do svého života spoustu peněz.“ „Jsem bez dluhů a jsem za to vděčný.“ „Jsem finančně nezávislý/á.“ „Mám spoustu peněz pro své vlastní potřeby.“ „Má peněženka přetéká penězi.“ „Zasloužím si žít v luxusu.“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden