Moje sladké tajemství

Najděte své osudové číslo

Bylo vám dáno do vínku. Naučíte-li se ho vypočítat, dozvíte se o sobě spoustu informací. Například, jak k vám v průběhu života bude příznivý osud.

Osudové číslo 1

Symbolizuje: odvahu, aktivitu, ego Lidé s tímto životním číslem vynikají vůdcovskými schopnostmi. Jsou aktivní, velmi zvídaví a je těžké je zkrotit. Nejsou moc týmoví hráči. Nevadí jim tvrdě dřít, aby dosáhli úspěchu. Nechybí jim sebevědomí, hrdost a originalita. Věří, že dobudou svět.

Osudové číslo 2

Symbolizuje: harmonii, vztahy a city Osoby s osudovou dvojkou milují pocit, že jsou potřební a chtějí se zavděčit všem.

V životě jsou jednou nahoře a jednou dole, měli by se naučit více využívat příležitostí. V lásce jsou velcí romantici, umí vyjadřovat touhu a přistoupit na kompromis.

Osudové číslo 3

Symbolizuje: myšlení, tvořivost, komunikaci Trojky rozhodně nejsou lehkomyslné, ale určitě upřímné a milují komunikaci.

Občas mluví až příliš a jsou zbytečně domýšlivé. Mají rádi společnost a umí s ostatními hovořit tak, že jim rozumějí. Výborně argumentují a umějí se vcítit do jiných lidí.

Osudové číslo 4

Symbolizuje: stabilitu, praktičnost, schopnost realizace V životě mohou tito lidé očekávat různé nepředvídatelné události.

Často se dostanou až na úplné dno. Bývají nedůvěřiví, mají rádi řád a potřebují mít pocit, že je ostatní berou. Jsou velmi praktičtí, ale občas mohou působit nevýrazně a chladně.

Osudové číslo 5

Symbolizuje: vůli a odhodlání, svoboda Pětky jsou temperamentní, k životu přistupují kladně a dokáží vnímat svoje vnitřní pocity.

Mají bystrý rozum i úsudek, jsou chytří a ostatní je obvykle respektují a chválí. Nemají rádi nudu a jednotvárnost a chtějí všechno hned poznat.

Osudové číslo 6

Symbolizuje: soulad, rodinu, schopnost prosadit se Šestky milují svoji rodinu, všemožně o ni pečují a potřebují pocit uznání za to, co dělají.

Jsou materiálně založené, občas se chovají egoisticky a na svého partnera žárlí. V zaměstnání chtějí mít pocit, že je druzí berou. Přeje jim štěstí ve finanční oblasti.

Osudové číslo 7

Symbolizuje: životní zkušenosti, vývoj, naplnění Jsou originální a společenští. Nebojí se práce a umí své nápady zrealizovat pro běžný život konkrétními činy a nedělá jim problém přeskakovat z činnosti na činnost, nadchnou-li se pro něco nového.

Mají výbornou fantazii a někdy mohou trpět sklonem vidět budoucnost černě.

Osudové číslo 8

Symbolizuje: zkušenosti, blahobyt a ctižádost Osudová osmička přináší zrozencům různé životní zkoušky i sílu utkat se s nimi a vzít si z nich ponaučení.

Jsou to dobří a vytrvalí pracovníci, kteří jdou za tím, co chtějí, dokud se jim cíle nepodaří dosáhnout. A to někdy za jakoukoli cenu.

Osudové číslo 9

Symbolizuje: univerzalitu, zdokonalování a vyšší princip. Devítky mají velkou vnitřní sílu. Pokud si něco usmyslí, dokážou cokoli. Energie na to mají dost. Umí využít dobrých příležitostí a dokážou odvést spoustu práce. Daří se jim využívat příležitostí, a k tomu, aby zdolali nepřízeň osudu, dokážou zapojit i ostatní.

Osudové číslo 11

Symbolizuje: vnitřní sílu a velkou citlivost Je známkou opravdové síly, duševní i tělesné. Umí si poradit téměř v každé situaci a nepropadají skepsím, černým myšlenkám a depresím. Většinou chtějí, aby se vše podřídilo jejich názorům a očekáváním.

Jsou to dobří vůdci, kteří si jdou za svým cílem s potřebnou razancí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden