Moje šťastná hvězda

Nakonec se dočkala splnění svého velkého snu

Moje šťastná hvězda

Zpěvačka svou novou lásku nejprve tajila, a to z velice pochopitelných důvodů, Miroslav Verner byl totiž ženatý, pak to ale šlo ráz na ráz.

Odvážná MARTA JANDOVÁ (47) se už jako mladá dívka musela porvat s nelítostným osudem. Když ji zákeřná nemoc připravila o maminku a o bratra, doufala, že jednoho dne potká toho pravého a založí s ním rodinu.

Zpěvačka Marta Jandová (47) už dávno není jen dcerou známého českého hudebníka a frontmana kapely Olympic Petra Jandy (79). Tato půvabná dáma si už jako mladá dívka dokázala za hranicemi naší vlasti vybudovat úspěšnou kariéru a proslavila se v zemi, kde fanoušci nemají ani ponětí o tom, jak populární je u nás její otec.

Rodinná idyla brzy skončila

Přitom je všeobecně známo, že to Marta neměla nikdy moc jednoduché. Sice vyrůstala v téměř idylickém prostředí, což byla především zásluha její skvělé maminky Jany (†45), jenže tato

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden