Moje sladké tajemství

Nakonec se nechala Ivana Chýlková tím „skrčkem“ úplně obyčejně ukecat!

Moje sladké tajemství

Zúčastnila se nejslavnější výměny manželek v historii českého showbyznysu. Karla Rodena nahradila Janem Krausem.

Herečka nemusí být hlavně krásná. Především by měla mít talent. To netvrdíme my, ale herečka Ivana Chýlková (59). Může si to dovolit. Sama má totiž talentu doslova na rozdávání. I když…

Bylo jí čtrnáct let, když se z Frýdku-Místku vydala na přijímačky na Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. První a poslední přijímací zkoušky na tuto školu zároveň. Podruhé by se tam po roce nehlásila.

„Říkala jsem si, že lidi v přijímací komisi jsou tam proto, aby rozpoznali, jestli ve mně něco je,“ vysvětlovala důvod. „A když vám chybí talent, za rok ho nezískáte. To je dar na celý život,“ dodala s tím, že doufala, že vše bude mít dobrý konec.

Konečně! Narostla jí prsa!

Co z toho vyplývá? Že ji nakonec vzali. Pro Ivanu Chýlkovou to znamenalo jednu důležitou změnu. Ačkoli Frýdek-Místek od slezské metropole dělí jen něco málo přes dvacet kilometrů, začala bydlet na internátě, odkud

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden