Moje šťastná hvězda komerční sdělení

Nakupujte oblečení za top ceny. Poradíme vám, jak na to

Oblečení, obuv a doplňky se v našem šatníku neustále obměňují a představují značnou položku v rozpočtu jednotlivce i rodiny. Ať už kráčite s módními trendy nebo se řídite vlastním vkusem a aktuální potřebou, prozradíme vám, jak můžete při nákupech ušetřit.


  1. Peníze šetří online nákupy


Ceny online jsou často o něco nižší než v kamenných prodejnách. Výslednou sumu zaplacenou za nákup nemusí navýšit ani poplatek za dopravu. Většina internetových obchodů totiž poskytuje při dosažení stanovené hodnoty objednávky dopravu zdarma. Ušetříte také jednoduše tím, že se v obchodě nebudete procházet, a nebudete tak prohlížet veškeré zboží. Vždyť to jistě znáte: jdete si koupit jedno tričko a vrátíte se domů i s kalhotami nebo svetrem. Nakupování v e-shopech vám dává možnost přejít přímo do požadované kategorie zboží nebo si vyhovující produkty na stránce vyhledat. Nemůže se vám tak stát, že vám padne do oka něco, co vlastně ani nepotřebujete.

  1. Výhodnější nákupy ve výprodejích


Při nákupech na internetu získáváte výhodu i díky častějším výprodejem. I když se s produkty v sezónních či jiných výprodejích potkáte i v kamenných provozovnách, online nabídka je často bohatší. Některé obchody dokonce pořádají speciální výprodeje jen online. Nové trička, topy, kalhoty, sukně, šaty i boty si tak vyberete mnohem levněji. A přitom stále v trendech aktuální sezóny. Ceny často padají dolů i o polovinu. Tak co, nevyplatí se je využít?

Náš tip: Bundy, kabáty, svetry i letní oblečení, obuv a doplňky si můžete vybrat v obchodě Gate. Pokud navíc využijete aktuální Gate výprodej, za nákup zaplatíte méně. V kategorii Home Decor navíc najdete i textil a doplňky do domácnosti.


  1. Slevové kódy sníží cenu nákupu


Výslednou cenu objednávky mohou snížit také slevové kódy. Proto se vám vždy před nákupem vyplatí zjistit, zda nejsou k dispozici pro obchod, který se právě chystáte navštívit. Nezapomeňte si přečíst i podmínky, za jakých si slevový kód můžete uplatnit. Běžně se týkají minimální sumy objednávky, typu zboží nebo je na nich uvedeno datum platnosti.

Ještě jste nikdy slevový kód nezadávali? Postup jeho uplatnění je velmi jednoduchý. Po vyhledání slevy, kterou chcete využít, klepněte na příslušné tlačítko a zobrazí se vám váš kód. Pak přejdete na stránky obchodu, kde si vyberete vše, o co máte zájem. Slevový kód zadáte v některém kroku objednávky a vaše sleva po vložení kódu se automaticky odečte.

Náš tip: Využijte Orsay slevový kód a nakupte obuv, doplňky a tašky levněji. V Orsay najdete zboží pro celou rodinu. Ať už hledáte polobotky pro muže, elegantní lodičky pro ženy nebo sportovní obuv a pantofle pro děti, jistě si zde vyberete. Nabídka obchodu nezapomíná ani na elegantní kabelky, batohy a kufry.


  1. Nakupujte slow fashion


Trend posledních let - tzv. slow fashion, která je protikladem k rychlé "fast fashion", pomůže ušetřit při nákupech i vám. Jak? Namísto desítek kousků oblečení, které vám nevydrží dlouho, upřednostněte několik kvalitnějších oděvů, které vám vydrží i několik sezón. Ušetříte nejen vaši peněženku, ale zároveň přispíváte i k ochraně životního prostředí. A to se už opravdu vyplatí, co myslíte?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden