Moje sladké tajemství

Naletěla dalšímu podvodníkovi?

Moje sladké tajemství

Herečka neměla zrovna štěstí na muže. A to ani na milence, ani na kamarády.

Herečka Jiřina Bohdalová (91) potkala za svůj život nespočet lidí. Není snad nikdo, kdo by její jméno neznal. Bohužel ne vždy to bylo Jiřině ku prospěchu. Ačkoli se o ní říká, že je obchodnice tělem i duší, několikrát se pořádně spálila.

Využívají lidé její důvěřivosti? Zatím poslední ranou pro ni bylo zjištění, že její kamarád Ľubomír Focko (68) skončil ve vazbě. Naletěla nebohá Jiřina dalšímu chlapovi na líbivá slova?

Zpočátku si musíme vyjasnit jednu věc. Jiřina Bohdalová (91) a slovenský podnikatel Ľubomír Focko (68) byli často dáváni dohromady jako milenecký pár. Focko herečku doprovázel především na společenské akce a je pravda, že Bohdalová snad nikdy zcela veřejně nevyvrátila údajný milenecký vztah.

Jednou řekla, že chce mít také své tajemství. Proč ne? Mohlo by jí dělat dobře, že by byla spojována s mužem. Vždyť si vezměme, jak často jsme ji takto vídali? Naposledy měla vážný veřejný vztah s exmanželem

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden