Můj čas na kafíčko

Naletěli Vydra s Bouškovou podvodu a skončili na dně?

Složité období prý prožívají herečka ze seriálu Policie Modrava Jana Boušková (69) s manželem, hercem Václavem Vydrou (68).


Stále pracují, rozhodně si neužívají důchodu, ačkoli by mohli. Chtěli tak investovat své peníze, aby se zhodnotily, ale doneslo se k nám, že se jim to nepodařilo, a naopak o hodně přišli. Říká se, že naletěli vypočítavému kamarádovi, který je využil, aby si sám přilepšil. Je snad možné, že mohli mít takovou smůlu?


Důvěřovali tomu nesprávnému?


Herecká dvojice se spolu má dlouhodobě dobře, nestrádají, spíš naopak. Stále je o ně mezi režiséry zájem, a kdyby jen trochu chtěli, mohou určitě mít několik natáčecích dnů týdně.


Ačkoli si ale nabídky vybírají pečlivě a nevezmou každou, za uplynulé roky prý našetřili několik milionů. Kamarád jim měl doporučit výhodnou investici, díky které peníze skvěle zhodnotí.


Smůla podobně jako u kolegyně?


Herecká dvojice ale o hodně úspor přišla a působí to podobně, jako když v minulosti herečka Jiřina Bohdalová (93) přišla o několik milionů. Investovala je do obrazů, ale později se zjistilo, že jde o padělky.


Boušková s Vydrou prý momentálně zjišťují, jak se mohou bránit a jestli je reálná naděje, že by alespoň část peněz získali zpátky. Podobné trable ale nemají vliv na jejich láskyplný vztah, který trvá už více než čtyřicet let.


Lásku odstartovala tragédie


Příběh jejich lásky se začal psát krátce poté, co tragicky zemřel hereččin první manžel Petr Svojtka (†35). Během adrenalinové jízdy na oji, který spojuje dva vozy tramvaje, totiž spadl pod jeden z vozů a nepřežil to. Vydra tehdy Bouškové pomohl složité okamžiky překonat. Brzy se k ní nastěhoval a opustil svou tehdejší manželku Danu Homolovou (72).


Opustil kvůli ní manželku


„On celoživotně miloval Bouškovou, pak se zamiloval do mě. Žili jsme spolu dohromady asi sedm nebo devět let včetně manželství,“ popsala Homolová, jak dlouho jejich láska trvala.


Vydra tehdy jednoduše šel za hlasem svého srdce, Boušková pro něj byla důležitější než manželka. Během společných let spolu prožili mnohé složité okamžiky. Třeba když Jana Boušková spadla z koně a skončila v nemocnici.


Tehdy se domluvili, že se vezmou, a od roku 2006 jsou tak manželé. Jejich pouto je proto velmi silné a jen těžko ho něco rozdělí. Dokonce ani špatná investice a ztráta peněz, pokud tedy k tomu došlo a nejde  o pouhý výmysl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden