Můj kousek štěstí

Naličte se v barvě roku

Tak jako každý rok, i letos byla vyhlášena barva roku, která by měla udávat designové trendy. Pojďte ji s námi vyzkoušet...

Tou letošní je speciální odstín s názvem Veri Peri, který první pohled působí jako pastelová fialová. Má evokovat optimismus, kreativitu a vynalézavost. Využijte jej třeba v líčení.

Oční stíny

Fialové oční stíny se mohou zdát „příliš“, stačí však jen vědět, jak je používat. Poříďte si paletku se čtyřmi odstíny fialové a tmavší použijte místo linky na spodní víčko a těmi jemnějšími vystínujte horní – nejsvětlejší tón naneste k vnitřnímu okraji a nejtmavší k vnějšímu.

Nehty

Trendy jsou tento rok i fialové laky na nehty. Tady si vystačíte s jedním odstínem, vyberte si ale kvalitní dlouhotrvající lak a po zaschnutí ho ještě přelakujte obzbarvým vrchním lakem, který trvanlivost ještě prodlouží.

Rty

Rtěnka ve fialových odstínech nesluší každé ženě a musí se umět nosit. Pokud si troufnete, pak zvolte takovou, která je dlouhotrvající a odolá i jídlu či polibkům. Ideální je sladit ji i s celkovým líčením i oblečením – to by mělo být v odstínech šedé, karamelové a béžové barvy, se kterými bude skvěle ladit.

Voňavá tečka

Pokud by fialová měla vůni, určitě by voněla jako levandule nebo šeřík. Pořiďte si tělovou kosmetiku, tedy sprchový gel nebo olej a tělové mléko s těmito vůněmi a doplňte je sladěnou toaletní vodou. Tyto vůně filaové líčení podtrhnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden