Můj čas na kafíčko

Napadla ho Nesvačilová, protože ji podvádí?

Můj čas na kafíčko

S rukou od krve skončil Kolečko poté, co se s Nesvačilovou pohádali. Vypadá to, že mají doma pěknou „Itálii“.

Asi si myslel, že když vymění Anetu Vignerovou (35) za Denisu Nesvačilovou (31), udělá dobře. Jenže teď Petr Kolečko (38) zjistil, že vztah s ní může někdy pořádně bolet!

K velmi zajímavé situaci došlo mezi herečkou ze seriálu Dobré zprávy Denisou Nesvačilovou (31) a scenáristou Petrem Kolečkem (38). Drsná hádka vyústila v krvavé zranění scenáristy. Ten sice tvrdí, že mělo jít o nešťastnou náhodu, ale v kuloárech se šušká, že už ho má herečka plné zuby. A v hlavní roli měly být odhalené fotky jiné ženy v jeho telefonu!

Mohla za hádku Vignerová?

Vypadá to, že Kolečko stále nemá jasno, která žena je tou, s níž chce být. Sice dvakrát opustil svou expartnerku, modelku Anetu Vignerovou (35), ale stále to nevypadá, že je jejich vztah minulostí. A dokonce ani ze strany Vignerové, kterou přitom Kolečko podvedl.

Podle údajných informací ze zákulisí známého páru totiž svému bývalému ráda posílá odhalené fotky. Bohužel pro Kolečka mu jedna došla zrovna v okamžiku, kdy

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden