Moje šťastná hvězda

Naplno prokazuje svůj talent

Nenápadý, ale přesto stále úspěšnější herec ze seriálu Ulice Martin Finger (51) opět ukazuje naplno svůj herecký potenciál.


Ačkoli v nekonečném seriálu hraje roli bývalého alkoholika a už tam musí předvádět něco ze svého umu a talentu, daleko  silnější je jeho účinkování v Devadesátkách. „Martin Finger jako major Plíšek je geniální. Ta role mu sedla,“ chválí ho diváci na sociálních sítích. 


Začíná být čím dál populárnější 


Vážná role kriminalisty, který musí vyšetřovat ty nejhorší zločiny z 90. let, sedí i jeho lehce tragickému výrazu ve tváři, jež vypadá, že se málokdy umí usmát.


Faktem ale je, že Finger nemusí nikomu nic dokazovat, a i když ho mnozí mají v hlavě zaškatulkovaného jako Evžena Šmýda z Ulice, pravda je, že zásadních a složitých rolí má čím dál více.


A je dost možné, že právě Devadesátky, které se vysílají v hlavním nedělním vysílacím čase a mají opravdu vysokou sledovanost, posunou Martina Fingera ještě na vyšší úroveň a u diváků si po odvysílání všech dílů seriálu vybuduje ještě větší respekt.


Často se totiž stávalo, že ačkoli se na televizních obrazovkách objevoval často, divákům v paměti příliš utkvět nedokázal. „Znám ho, ale nemohu si vzpomenout na jméno,“ objevovaly se často komentáře na internetu. Tomu bude ale možná již brzy konec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden