Můj čas na kafíčko

Nápoj lásky na mého vyhlédnutého muže opravdu fungoval!

Staré kouzelné lektvary znali lidé už v dávných dobách.

Pokud nepomáhají normální ženské triky, musí do lásky nastoupit magie!

O čarách a kouzlech lásky jsem do jisté doby četla jenom v romantických povídkách. Na nějaké nápoje lásky jsem moc nevěřila. Neměla jsem nic takového ani zapotřebí. Ty své dvě životní lásky - z nichž druhý muž se stal mým manželem - jsem dokázala zaujmout i bez nějakých tajemných lektvarů. A asi by stejně žádný nápoj lásky nedokázal zařídit, aby moje vztahy nakonec neskončily rozchodem.

Nevěděla jsem, jak zaujmout

Teprve ve třiačtyřiceti letech jsem narazila na problém, který mi připadal neřešitelný: zamilovala jsem se do kolegy v práci, ale on můj zájem nijak neopětoval. Michal se mi hodně líbil už od první chvíle, kdy nastoupil do vedlejšího oddělení. Ze začátku mi připadalo, že také on se na mě dívá jinak než na ostatní kolegyně. Rychle jsem si zjistila, že je rozvedený jako já. O tom, že nemá žádnou přítelkyni, vyprávěl jednoho dne jinému kolegovi sám - zaslechla jsem jejich rozhovor v kuchyňce. Všechno mi tedy hrálo do karet. Nejsem ale ten typ ženy, který by měl odvahu přímo pozvat muže na schůzku. A netušila jsem, jak to udělat nepřímo. Párkrát v životě jsem se o některých rozhodnutích radila s kamarádkami. Udělala jsem to i tentokrát. Vybrala jsem si Miladu, jednu bývalou spolužačku.

Doporučila mi to kamarádka

Stručně jsem Miladě vylíčila, jak se věci mají a zeptala jsem se jí, jakou by zvolila na mém místě taktiku. To, co mi řekla, mě překvapilo. Ona sama řešila před časem podobný problém. Zjistila, že její bývalá spolužačka se zabývá ezoterikou, astrologií a poradenstvím. V její nabídce figurovaly i milostné nápoje, které zaručovaly, že žena získá srdce toho muže, kterému bude tajně dávat lektvar do pití. Stačí proceduru několikrát zopakovat a výsledek je zaručen. Milada to s úspěchem vyzkoušela a tak mi návštěvu své spolužačky vřele doporučovala. Já jsem v tomhle směru byla opatrná. Za většinou podobných nabídek jsem viděla podvod. Zaujalo mě ovšem, že za lektvar bych zaplatila až tehdy, když se kouzlo podaří a vztah je navázán. To mě definitivně přesvědčilo, abych tuhle tajemnou metodu alespoň zkusila.

Příležitost přišla s čajem

K té tajemné spolužačce mě Milada doprovodila. Dostala jsem tu samou ampulku jako předtím ona. Když už nic jiného, tak její obsah alespoň hezky voněl po bylinkách. Podstatné bylo, aby objekt mého zájmu, tedy Michal, vypil nápoj, který mu sama připravím - a do kterého nenápadně přimíchám pár kapek lektvaru lásky. Přemýšlela jsem, jak to zařídit. Začala jsem nenápadně. Vystihla jsem chvíli, kdy si Michal připravoval v kuchyňce čaj. Dala jsem se s ním do řeči o tom, jaké čaje má rád a zmínila jsem se, že mám od jedné známé vzácný čaj z Indie, který se u nás nesežene - což byla pravda. Michal, který se ukázal jako znalec čajů, projevil zájem a já jsem mu slíbila, že ho někdy přinesu do práce. Druhý den jsem iniciativně hned jeden šálek uvařila a přímo donesla Michalovi do jeho kanceláře. Bála jsem se, jak to vezme, ale byl opravdu zvědavý na chuť toho čaje. To, že v něm bylo i pár kapek nápoje lásky, samozřejmě nemohl zaregistrovat.

Opravdu to funguje!

Čaj Michalovi zachutnal a pomalu se z toho k mé radosti stal denní rituál. Nikdy mě nikdo naštěstí nepřistihl, jak opatrně do šálku nakapávám lektvar z ampulky. Za dva týdny byla ampulka prázdná. Michalův vztah ke mně se opravdu začal rázně měnit. Týden nato mě sám od sebe pozval na rande. Za měsíc už jsme byli ve vztahu. Za další měsíc jsme spolu začali bydlet, což platí dodnes. Nikdy jsem mu neprozradila nic o nápoji lásky, ale dnes už věřím, že takové věci opravdu fungují. Nedávno jsem ho doporučila i své rozvedené sestře - a také měla úspěch!

Dana B., (44), Brno

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden