Můj čas na kafíčko

Napraví si Eben konečně svou pověst?

V posledních měsících má moderátor Marek Eben (58) u svých fanoušků dost nahnutou pověst. Taneční soutěž StarDance už je v plném proudu, ale ještě před pár týdny se všichni obávali, koho pohotový moderátor zase začne rozebírat a někdy až urážet vtipnými, až nemístnými poznámkami.

Jeho proslulý humor totiž už několikrát vzal za své, když v minulém ročníku soutěže urážel  oblíbeného soutěžícího Marka Taclíka (43). „Tak vám máme ve StarDance nový erotický symbol. Pokud byste čekali, že to bude Leoš Mareš, což by se dalo předpokládat, budete překvapeni. Je to Marek Taclík,“ zněl jeden z jeho žertů na adresu herce, což se nelíbilo zástupu Taclíkových  fanynek. Jenže i po skončení soutěže byl moderátor velmi odtažitý a rázný.

Martina Marková, Marek Taclík

Na intelektuála si jen hraje?

Tehdy se pro změnu obul do jeho fanoušků, u kterých nemůže vystát to, že se s ním stále chtějí fotit na chytré telefony a dělat takzvané selfie. Nakonec ještě pohanil průměrné diváky, kteří nerozumí intelektuální zábavě. „Lidi pořád čekají, co z vás vypadne. A mělo by z vás něco vypadnout. Třeba takový běžný ples. Na nich nejsou lidi zvědaví na nějaké intelektuální kecy, to by mě nebavilo,“ neprozřetelně prozradil Eben. A tak se jeho skalní fanoušci na svou hvězdu začali zlobit. Dnes už mu nejspíš zbývá jen zlomek jeho fanoušků. Napraví si Marek Eben svou reputaci právě v poslední řadě soutěže Stardance?

Koho si vezme na paškál tentokrát?

Podle mnohých jde skutečně o poslední díly StarDance, podle jiných nikoliv. Kde je pravda, to se dozvíme nejspíš až příští rok. Jedno je ale jisté, 8. října soutěž odstartovala a všichni netrpělivě očekávají, zda se Eben nějakým svých „intelektuálním“ vtipem zase shodí nebo si dá tentokrát pozor a bude z něj zase takové moderátorské eso, kterým býval. Jistě mu v tom pomůže i jeho moderátorská kolegyně Tereza Kostková (40). I ta si ale prošla peklem, když se lidé dozvěděli, že se rozešla se svým bývalým mužem, Petrem Kracíkem. Největší nervy teď ale jistě musí prožívat herečka Miluše Bittnerová, která sama přiznala, že vůbec neví, co ve StarDance dělá. Vezme si Eben tentokrát na paškál ji nebo zůstane k ženské části soutěžících shovívavější?

Miluše Bittnerová

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden