Můj kousek štěstí

Napravuje manželovu rodinu

Zvládne to?

Hotová světice je Adéla Gondíková (48). Má vzácný talent napravovat hříšníky a hledat v lidech jen to nejlepší.

Velký úspěch slavila v tomto směru především s Jiřím Langmajerem (55), z něhož udělala jiného člověka – mnohem lepšího.

Zamračený samolibý intelektuál, domnívající se, že je Hamletem i mimo divadelní prkna, se po Adélině boku změnil jako mávnutím kouzelného proutku. Její nefalšovaná dobrota, optimismus a smysl pro legraci někdejšímu domýšlivému mrzoutovi učarovaly.

Jiné ženy

Díky Adéle úplně zapomněl na jiné ženy. A že jich bylo! Až ona mu je vygumovala z hlavy a přesvědčila ho, že být věrný není tak strašná nuda, jak si odjakživa myslel. K oltáři ho nedostrkala, sám strčil hlavu do pomyslné oprátky, protože opravdu chtěl.

Tomu se říká láska. Jednoho hříšníka napravila, ale tím její poslání zdaleka nekončí. Hvězda seriálu Sestřičky se snaží zdokonalovat a vylepšovat také další příbuzné. I s nimi má a ještě bude mít plné ruce práce.

Naši furianti

Je totiž rovněž třeba promluvit do duše tchánovi a v neposlední řadě i švagrovi Lukáši Langmajerovi (41). Muži z rodu Langmajerů jsou podle dobře informovaných zdrojů nesmírně tvrdohlaví, od hodiny by mohli excelovat v divadelní hře Naši furianti.

Naštěstí nad nimi bdí anděl, Adéla. Jiná by na to určitě neměla nervy, ale tahle tmavovláska vybavená pozitivním myšlením se jen tak nevzdá.

Zhruba před rokem pozvala tchána na návštěvu do domu v Pyšelích u Prahy, kde s Jiřím bydlí. Mile překvapený tchán se zaradoval a později zavzpomínal, že díky velkorysé snaše strávil se synem krásný večer.

Složité povahy

„Povídali jsme si, popili, na mě tedy trochu víc, protože druhý den jsem z toho byl špatný a měl jsem takovou náladu, že už se mi chtělo jet domů. A tak jsem mu to řekl a jeho to ranilo,“ svěřil se.

„Urazil se, protože jsem mu slíbil, že zůstanu, a nakonec jsem druhý den odjel.“ Od té doby spolu otec a syn nemluvili. Jiří Langmajer starší (76), operní pěvec, cítí, že by měl udělat první krok, ale neudělal.

Kdo se na to jistě už připravuje, je Adéla. Ještě že ji chlapi Langmajerové mají! „Máme vnitřní potřebu se vídat, ale brání nám v tom naše složité povahy,“ závěrem okomentoval situaci Jiří Langmajer mladší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden