Můj kousek štěstí

Naprosto luxusní těhotenství!

A co dál? Nebojte, on se k hogo fogo dovče najde nějaký pádný důvod vždy!

Schovávala si tu zprávu, napínala nás. Tušili jsme to, přesto je to překvapení! Krásná televizní moderátorka Eva Perkausová (27) je v pátém měsíci těhotenství. Přepychovém...

Už bychom si měli začít zvykat. Tahle dvojice své důležité kroky činí s náležitou pompou. Ostatně proč ne? Podnikatel Ivan Hecko (39) na to má, čili když byla letos v zimě svatba na Mauriciu, proč by si nevyrazili za jinou podobně lákavou exotikou do pořádného luxusu, když jde o to, zdárně donosit potomka?

Mladá moderátorka se rozhodla svému Ivanovi povít ratolest, a jelikož je v pátém měsíci, je zřejmé, že k početí došlo vzápětí po romantické svatbě, možná o svatební noci! Manžel Evy Perkausové (27) je totiž původem z Ukrajiny a v zemi tradičních hodnot se rozumí samo sebou, že po svatbě se s miminkem moc dlouho neotálí. Jak by to před lidmi vypadalo?

A teď se, jistě tak trochu za odměnu, jelo do luxusního resortu který patří do řetězce hotelu Hilton. Ceny? Pakatel! Za jednu noc běžně 13–16 tisíc, ale kolem 44 tisíc v hlavní letní sezoně. Pěna ve vířivé vaně je poseta rudými lístky růží.

Přesně takovými, jaké měly kytice, jež „kdosi“ pilně doručoval na vrátnici televize Prima a Eva dělala, že neví, od koho to asi tak může být. Takže idylka. Je vůbec někdo, kdo jim to nepřeje? Raději se neptejme automobilového závodníka a podnikatele Antonína Charouze (68), ale i dalších boháčů, co si brousili zuby.

Vítěz je znám. Všichni ti šampioni jsou dávno zapomenuti. Eva se soustředí na vztah. Aby to klapalo. „Uvidíme, jaké to bude potom, až budeme opravdu tři a bude to čím dál tím hezčí,“ doufá blondýnka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden