Můj kousek štěstí

Národ ví dobře: Teď bude zle!

Mediální zájem děsí případné nápadníky

Prý že rozvod bude klidný a že jistě budou svým dvěma dětem dobrými rodiči... Spíše zřejmě jen zbožné přání než střízlivý odhad situace vyslala do světa moderátorka Iveta Vítová Lutovská (39).

Vítězka soutěže krásy Česká Miss z roku 2009 oznámila, že se s manželem rozvádí necelý rok poté, co se jim narodil Matěj. Podezření, že právě druhé dítě mělo spravit manželskou krizi, neváhají na sociálních sítích ventilovat mnozí škarohlídi. A v žaludku jim leží i věta české krásky: „Začneme s dětmi někde jinde a od nuly.“ Protože od nuly to nebude, vědí lidoví komentátoři.

A připomínají, že rok po České Miss se ona rozešla s přítelem, se kterými byla devět let. Ale naloženo dostal i Jaroslav Vít (45), bohatý majitel heren. Prý je to arogantní hulvát a je jisté, že jí byl nevěrný.

Iveta konkrétní podezření nevyřkla, jen lze tušit mezi řádky.

Zdá se, že ačkoli Iveta se snaží vše líčit co nejklidněji a Vít mlčí úplně, národ je připraven rozjet rozvodovou bitvu za oba. Tihle aktivisté by si ale měli uvědomit, že kupříkladu dcera Aneta (8) už lecos vnímá a spolu s bratrem jsou dětmi, které z podobné situace vítězně nevyjdou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden