Můj čas na kafíčko

Narození dítěte jí spustilo deprese!

Kráska ze seriálů není zastáncem rozchodů po SMS.

Hvězda seriálů Ordinace a Kukačky Marta Dancingerová (29) jde z role do role. Hraje v Ordinaci v růžové zahradě, kde bojuje o dítě, a v Kukačkách hraje maminku vyměněného chlapce. Martě se seriálová zápletka Kukaček líbila hned od počátku. U své filmové postavy Terezy oceňuje její trpělivost, kterou jako maminka autistického chlapce potřebuje.

Marek Pospíchal (43)

Sama je spíše improvizátorka, a tak vychovává i syna Toníka (4). Stala se maminkou v pětadvaceti, kdy otěhotněla s kolegou Markem Pospíchalem (43), hvězdou seriálů Anatomie života, Specialisté, Polda, Modrý kód. Jsou spolu už pět let, ale stále žijí na hromádce.

Rozchod přes SMS je zbabělost!

Některých svých rozchodů velmi lituje. Marta přiznává, že dlouho nevěděla, jak na vztahy. Jak říci, že jí něco vadí, či jak vztah ukončit. Většinou se snažila zvolit milosrdnou formu rozchodu, což se ale obrátilo proti ní.

Do doby, než se Marta stala matkou, prožila několik vztahů, s jejichž koncem se nelehko smiřovala. Ne tedy s koncem jako takovým, ale s formou, kterou pro konec zvolila. Sama by se dnes ráda několika bývalým klukům omluvila.

Vztahy sice neukončila esemeskou, ale dělalo jí problém říct to, co cítila. Hvězda Kukaček má ale jasno, alespoň co se týká jejího manželství a jejich vymodleného dítěte.

O svého malého syna se šíleně bojí!

Po narození Toníka se potýkala se silnými poporodními depresemi. Neustále řešila, zda se chová správně či zda svému dítěti neubližuje. I proto je ráda, že se s obdobnými tématy mohou seznámit i televizní diváci.

Dobře ví, že stejně jako každé těhotenství ani každé mateřství nemusí být jen šťastné. A to Kukačky ukazují.

Splňuje tak zásadní předpoklad režiséra Bisera Arichteva (44), který chtěl do role rodičů obsadit skutečné rodiče, což se mu jen s jednou výjimkou – Marek Adamczyk (33) – podařilo.

Scenárista Kukaček Jan Coufal se inspiroval skutečnou událostí z jeho života. Jeho mamince přinesli po porodu místo něj cizí miminko. Maminka si toho ale hned všimla, a vše bylo uvedeno do pořádku. I proto se rozhodl pro velmi emotivní zpracování. Marta je pro tuto roli jako stvořená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden