Moje šťastná hvězda

Narušil jejich románek někdo třetí?

Vypadá to, že se Anička po letech samoty ocitla hned mezi dvěma muži. Jak to celé dopadne?

Je to teprve nedávno, co se ANNA SLOVÁČKOVÁ (25) a ROBERT URBAN (34) údajně dali dohromady, a už musejí řešit první problémy. Do cesty se jim totiž připletl někdo jiný.


Dala je dohromady Ordinace v růžové zahradě, kde měli jednu společnou scénu za druhou. A protože se viděli téměř denně, měli se sblížit víc, než čekali.


Krásnou herečku Annu Slováčkovou (25) její kolega Robert Urban (34) zřejmě zaujal natolik, že to byla prý ona, kdo udělal první krok, a pozvala ho na rande. Ten, podle svých kolegů, neváhal ani minutu a z jednoho nevinného posezení u sklenky vína měl vzniknout dobře utajovaný vztah.


Talentovaná Anička se měla svým kamarádkám nedávno pochlubit tím, jak moc je šťastná, že zrovna Roberta potkala. Jenže před pár měsíci se v seriálu objevil ještě herec Václav Jílek (40), který jí měl také pořádně zamotat hlavu.


S kolegou Robertem Urbanem si měli padnout do oka při natáčení.

Měla to těžké!

O tom, že to Anička neměla v minulosti jednoduché, všichni moc dobře vědí. Kromě toho, že si donedávna procházela nepříjemnou léčbou rakoviny prsu, musela také řešit neustálé spory mezi svými slavnými rodiči Dagmar Patrasovou (65)Felixem Slováčkem (77).

Ti se doposud měli přes média a sociální sítě jen urážet, což jejich dceři psychicky zrovna moc nepomáhalo. Také se kvůli nemoci prý bála seznamování s muži. „Nemám ráda, když mě někdo lituje. Zkoušela jsem se párkrát seznámit, ale vždycky to skončilo tím, že mě buď litovali, anebo se mě jen vyptávali na mou nemoc.

Proto jsem si řekla, že se budu chtít seznámit, až se úplně vyléčím,“ nechala se slyšet před časem. Teď už je ale zdravá, čehož má využívat nejeden muž. Anička sice měla kdysi spíše preferovat partnery, kteří se pohybují mimo vody showbyznysu, nakonec ale očividně zjistila, že s kolegy z branže má mnohem víc společného.

Na to není zvědavá

To ale ovšem netušila, jaké peklo ji čeká. Herci jsou totiž často dost impulzivní a své emoce dávají mnohdy až příliš najevo. A přesně to se má týkat i pohledného Urbana. Ten má totiž na Jílka dost žárlit. Ovšem plachý Václav asi ani nejspíš vůbec nemá ponětí, o co jde.

Sám je už mnoho let šťastně zadaný a s partnerkou má dokonce malou dceru. To ale zjevně Roberta moc nezajímá. Když se ti dva sejdou, má mu Urban dávat co proto.

Zatím to vypadá, že Aniččin údajný vztah nebude mít zrovna dlouhého trvání, na takové chování, které moc dobře zná od svých rodičů, jistě nebude zvědavá. Uvidíme, co přinesou další dny. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden